Heldagsworkshop med to åndedrætssessioner, Broager

Heldagsworkshop med to åndedrætssessioner, Broager

Åndedrættet er nøglen til fysisk, mental og følelsesmæssigt velvære og forbindelse til dit højere selv.

Heldags-workshoppen består af en introduktion og 1-2 åndedrætsanalyser plus 2 faciliterede fulde åndedrætssessioner. Der er mulighed for at stille spørgsmål. Der serveres te, kaffe, frugt og snack. Medbring selv frokost.

I løbet af vores workshop lærer du om åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit helbred på flere niveauer: Fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og åndeligt. Deltag aktivt i din helingsproces, lær at ændre restriktive vejrtrækningsmønstre, oplev en fuld Transformational Breath® session, og få værktøjer til at håndtere stress, finde fred, opleve velvære og øge energiniveauet.

Transformational Breath® er en blid og kraftfuld åndedrætsteknik, der arbejder og forløser på et dybt plan, og bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på. Åndedrættet sætter dig i kontakt med din krop, dine følelser, mentale overbevisninger og åndelige kontakt. Disse niveauer åbnes mere gennem et godt åndedræt.

Workshoppen indledes med en gennemgang af Transformational Breath® og hvad vejrtrækningen kan fortælle om din tilstand og måde at være i verden på lige nu. Herefter vil en times åndedrætssession hjælpe dig til at nå en bedre og stærkere kontakt og fornemmelse til din vejrtrækning. Du guides ind i en bevidst vejrtrækning, der er naturlig, sikker og sund, og gennem blide tryk på kroppen mærker facilitatoren, hvor du har behov for at slippe spændinger gennem åndedrættet.

Tilmelding: via MobilePay 22 66 21 64 (til Linnea) med dit navn og “Broager”. Din plads er reserveret, når du har betalt.

Pris: 900 kr.

Medbring: Folde-/meditationsmadras eller yogamåtte, 1-2 puder, 1-2 tæpper, evt. øjenpude, vandflaske og frokost. Kom i behageligt tøj.

Dato 1. maj, 2022Tid 10:00 - 16:00Sted Hytten BroagermarkLokation Broagermark 8, Broager, Arrangør Dreams and BreathworkArrangørs websted Se arrangørens hjemmesidePris kr.900

Føj til kalender

-