Heldagsworkshop med to åndedrætssessioner, Vejle

Heldagsworkshop med to åndedrætssessioner, Vejle

Oplev Transformational Breath® med Linnea Beek Hansen, seniortræner i Skandinavien.

Heldags-workshoppen består af en introduktion og 1-2 åndedrætsanalyser plus 2 faciliterede fulde åndedrætssessioner. Der er mulighed for at stille spørgsmål. Der serveres te, kaffe, frugt og snack. Medbring selv frokost.

Transformational Breath® er en kraftfuld og sikker åndedrætsteknik, der arbejder og integrerer på et dybt plan. Den bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på. I løbet af vores tretimers workshop lærer du om åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit velbefindende på flere niveauer: fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og spirituelt. Her kan du deltage aktivt i din helingsproces, lære at ændre
restriktive vejrtrækningsmønstre, opleve en fuld Transformational Breath® session, og få værktøjer til bl.a. at håndtere stress, opleve mere fred og velvære; øge energiniveauet og styrke immunforsvaret. Åndedrættet sætter dig i stærkere kontakt med din krop, dine følelser, det mentale og spirituelle. Disse niveauer kan åbnes mere gennem et godt åndedræt.

Workshoppen indledes med en gennemgang af, hvad Transformational Breath er; og hvad det kan gøre for dig. Desuden vil der være en åndedrætsanalyse, der kan fortælle os om potentialet i vores åndedræt. Herefter er der en fuld, faciliteret åndedrætssession, der vil hjælpe dig til at få en bedre fornemmelse af din vejrtrækning. Du guides ind i en bevidst, forbundet vejrtrækning, der er naturlig, sikker og sund.

Medbring: Foldemadras/meditationsmadras eller yogamåtte, 1-2 puder, 1-2 tæpper og evt. øjenpude. Vandflaske og frokost. Behageligt tøj.

Pris: 900,- kr.
Yderligere informationer hos Linnea: 22 66 21 64, linnea@breathwork-denmark.com.

Læs mere på www.dream-and-breathwork.dk

 

Dato 20. marts, 2022Tid 10:00 - 16:00Sted Heartbased LifeLokation Vardevej 263B, Vejle, Arrangør Dreams and BreathworkArrangørs websted Se arrangørens hjemmesidePris kr.900

Føj til kalender

-