Nærværsprocessen, 4-dages kursus, Nørup

Nærværsprocessen, 4-dages kursus, Nørup

Nærværsprocessen er et særligt kursus, der skærper din opmærksomhed og dybere bevidsthed i nuet. Et forvandlende kursus for dig, der gerne vil være endnu mere til stede her og nu – for dig, der er inspireret af en vedvarende tilstand af sund helhed i Nuet.

Alene at læse Nærværsprocessen af Michael Brown er så specielt. At gennemgå processen er ubeskriveligt stærkt. Det er denne bog og proces, der tages udgangspunkt i.

Du bliver introduceret til teknikkerne i Nærværsprocessen, og vi praktiserer dem med det samme på kurset. Du kommer til at mærke dit indre nærvær endnu stærkere, og din vilje til at trække vejret dybt, og uden pauser vil blive udvidet, da vi bl.a. integrerer dyb vejrtrækning 2 gange om dagen. Desuden vil der være 3 hele åndedræts-sessioner i løbet af weekenden. Der bliver både meditation, bevægelse og stærke bekræftelser til at tage skridt i retningen af fuldstændigt nærvær – og dermed fravær af lidelse. Giv dig selv mulighed for virkelig at trække dig tilbage; og få nogle værktøjer med hjem til at styrke dit nærvær yderligere.

Naturen bliver også inddraget til en styrkelse af nærværet.

Nærværsproces over 4 dage i pinsen 2023:  Fredag den 26. maj kl. 17.00 til mandag den 29. maj kl. 14.30.

Weekenden afholdes i Nørup mellem Vejle og Billund.

Inkluderer frugt, te, kaffe og snack/kage. Der er forskellige overnatningsmuligheder i området.

Læs mere og tilmeld dig til Linnea Beek Hansen her: https://www.dream-and-breathwork.dk/naervaersprocessen/

Dato 26. maj, 2023 - 29. maj, 2023Tid HeldagsarrangementSted ÅndedalenLokation Smedens Ager 23, Nørup, Arrangør Dreams and BreathworkArrangørs websted Se arrangørens hjemmeside

Føj til kalender

-