Transformational Breath® heldagsworkshop, Lillehammer

Transformational Breath® heldagsworkshop, Lillehammer

Åbn dit åndedræt og skab transformation i dit liv.
Vidste du at dit åndedræt har direkte indflydelse på din sundhed, dit energi niveau, din søvn, dit stress niveau, din mentale klarhed og endda på dit følelsesliv?
I denne Transformational Breath® heldagsworkshop bliver du guidet gennem de mange fordele ved et åbent og frit åndedræt, du vil blive introduceret til baggrund og grundig teori bag åndedrætsteknikken – Transformational Breath®, samt 2 fulde faciliterede åndedrætssessioner guidet af kraftfuld musik, kropsarbejde og affirmationer.
Transformational Breath® er en bevidst, forbundet åndedrætsteknik. Den handler om at bringe dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på. Det dybe åndedræt tager dig med på en forunderlig rejse, hvor din vejrtrækning støtter dig i optimering af dit liv.
Et forbundet naturligt åndedræt kan integrere undertrykte negative følelser, så de slipper. Så du får plads til at være dig – med indre bevidsthed, selvkærlighed og glæde.
Medbring 1-2 tæpper, 1-2 puder og gerne en madras eller et vattæppe (hvis du har mulighed for det) så du kan ligge behageligt, vandflaske, behageligt tøj, notesbog og noget at skrive med. Der serveres lidt te, frugt og snack. Medbring selv lunjs.
Workshoppen ledes af Susan Hein.  Pris for 6 timers workshop er Nkr 1150,- (norske kroner)
Ta raskt kontakt hvis du er interessert. Påmeldingsfrist 15. februar
Yderligere oplysninger og tilmelding:

Ellen Ågot Solberg
+47 90073929
ellenaagot@yahoo.no
www.solkurs.no

Det er begrenset plass
Dato 4. marts, 2023Tid Heldagsarrangement

Føj til kalender