Workshop med åndedrætssession, Birkerød

Workshop med åndedrætssession, Birkerød

Åndedrættet er nøglen til fysisk, mental og følelsesmæssigt velvære og forbindelse til dit højere selv.

I denne workshop lærer du om åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit helbred på flere niveauer: Fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og åndeligt. Deltag aktivt i din helingsproces, lær at ændre restriktive vejrtrækningsmønstre, oplev en fuld Transformational Breath® session, og få værktøjer til at håndtere stress, finde fred, opleve velvære og øge energiniveauet.

Transformational Breath® er en blid og kraftfuld åndedrætsteknik, der arbejder og forløser på et dybt plan, og bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på. Åndedrættet sætter dig i kontakt med din krop, dine følelser, mentale overbevisninger og åndelige kontakt. Disse niveauer åbnes mere gennem et godt åndedræt.

Workshoppen indledes med en gennemgang af Transformational Breath® og hvad vejrtrækningen kan fortælle om din tilstand og måde at være i verden på lige nu. Herefter vil en times åndedrætssession hjælpe dig til at nå en bedre og stærkere kontakt og fornemmelse til din vejrtrækning. Du guides ind i en bevidst vejrtrækning, der er naturlig, sikker og sund, og gennem blide tryk på kroppen mærker facilitatoren, hvor du har behov for at slippe spændinger gennem åndedrættet.

Workshoppen ledes af Susan Hein og Pernille Engelbrecht, der assisteres af flere facilitatorer.

Tilmelding via MobilePay 42 41 07 93 til Pernille Engelbrecht. Din plads er reserveret, når du har betalt.

Pris: 550 kr. for workshop med introduktion, åndedrætsanalyse og en times faciliteret åndedrætssession.

Medbring: Folde-/meditationsmadras eller yogamåtte, 1-2 puder, 1 tæpper, evt. øjenpude og vandflaske. Kom i behageligt tøj. 

Vi serverer lidt frugt og te efter sessionen.

Lokation: Living Studios Yogastudie, Hovedgaden 32A, 1 sal. Birkerød. (Gratis parkering på P-plads ved Vilhelm la Cours Vej)

Dato 10. marts, 2024Tid 14:00 - 16:30Sted Living StudiosLokation Hovedgaden 32A, 1, Birkerød,

Føj til kalender

-