Workshop med åndedrætssession, Broager

Workshop med åndedrætssession, Broager

Workshoppen består af en introduktion, åndedrætsanalyse plus en hel åndedrætssession, hvor du bliver faciliteret. Der er mulighed for at stille spørgsmål ved introduktionen og også bagefter.

Åndedrættet er nøglen til fysisk, mental og følelsesmæssigt velvære og forbindelse til dit højere selv.

I løbet af vores workshop lærer du om åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit helbred på flere niveauer: Fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og åndeligt. Deltag aktivt i din helingsproces, lær at ændre restriktive vejrtrækningsmønstre, oplev en fuld Transformational Breath® session, og få værktøjer til at håndtere stress, finde fred, opleve velvære og øge energiniveauet.

Transformational Breath® er en blid og kraftfuld åndedrætsteknik, der arbejder og forløser på et dybt plan, og bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på. Åndedrættet sætter dig i kontakt med din krop, dine følelser, mentale overbevisninger og åndelige kontakt. Disse niveauer åbnes mere gennem et godt åndedræt.

Workshoppen indledes med en gennemgang af Transformational Breath® og hvad vejrtrækningen kan fortælle om din tilstand og måde at være i verden på lige nu. Herefter vil en times åndedrætssession hjælpe dig til at nå en bedre og stærkere kontakt og fornemmelse til din vejrtrækning. Du guides ind i en bevidst vejrtrækning, der er naturlig, sikker og sund, og gennem blide tryk på kroppen mærker facilitatoren, hvor du har behov for at slippe spændinger gennem åndedrættet.

Der serveres te, frugt og snack.

Tilmelding via MobilePay 22 66 21 64 (til Linnea) med dit navn + by + dato. Din plads er reserveret, når du har betalt.

Pris: 500 kr. eller 375 kr. hvis du har været med mindst 3 gange før.

Medbring: Folde-/meditationsmadras eller yogamåtte, 1-2 puder, 1-2 tæpper, evt. øjenpude og vandflaske og kom i behageligt tøj.

Dato 29. juni, 2022Tid 18:30 - 21:15Sted Hytten BroagermarkLokation Broagermark 8, Broager, Arrangør Dreams and BreathworkArrangørs websted Se arrangørens hjemmeside

Føj til kalender

-