Workshop med åndedrætssession, København K

Workshop med åndedrætssession, København K

Særlig workshop med International Senior Trailer Eugenia Altamira, der besøger Danmark.

Åndedrættet er nøglen til fysisk, mental og følelsesmæssigt velvære og forbindelse til dit højere selv.

I denne workshop lærer du om åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit helbred på flere niveauer: Fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og åndeligt. Deltag aktivt i din helingsproces, lær at ændre restriktive vejrtrækningsmønstre, oplev en fuld Transformational Breath® session, og få værktøjer til at håndtere stress, finde fred, opleve velvære og øge energiniveauet.

Transformational Breath® er en blid og kraftfuld åndedrætsteknik, der arbejder og forløser på et dybt plan, og bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på. Åndedrættet sætter dig i kontakt med din krop, dine følelser, mentale overbevisninger og åndelige kontakt. Disse niveauer åbnes mere gennem et godt åndedræt.

Workshoppen indledes med en gennemgang af Transformational Breath® og hvad vejrtrækningen kan fortælle om din tilstand og måde at være i verden på lige nu. Herefter vil en times åndedrætssession hjælpe dig til at nå en bedre og stærkere kontakt og fornemmelse til din vejrtrækning. Du guides ind i en bevidst vejrtrækning, der er naturlig, sikker og sund, og gennem blide tryk på kroppen mærker facilitatoren, hvor du har behov for at slippe spændinger gennem åndedrættet.

Hurtig tilmelding via MobilePay 22 66 21 64 til Linnea. Din plads er reserveret, når du har betalt.

Pris: 700 kr. for workshop med introduktion og åndedrætsanalyse – eller 600 kr. hvis du har været med til 3 workshops eller et seminar før, og kun deltager i selve åndedrætssessionen fra kl. 14.00.

Medbring: Folde-/meditationsmadras eller yogamåtte, 1-2 puder, 1 tæpper, evt. øjenpude og vandflaske og kom i behageligt tøj. 

Vi serverer lidt frugt og te efter sessionen.

Lokation: Bredgade 33A. Tag metroen til Kgs. Nytorv. Herfra er der 5 min. gang til stedet. Ring på porttelefonen (valg Drivkraft Kbh). Inde i gården skal du finde døren til yogasalen (nede i enden af gården, til venstre for den smukke gule bygning).

Dato 24. september, 2022Tid 13:00 - 16:00Sted Drivkraft Kbh.Lokation Bredgade 33A, København K, 1260, Sted Hjemmeside Se spillestedets hjemmeside

Føj til kalender

-