Workshop med åndedrætssession, Nørup

Workshop med åndedrætssession, Nørup

Workshops, hvor Linnea leder dem. Hun er Skandinaviens Transformational Breath® seniortræner

Transformational Breath® – det transformerende åndedræt – er en åndedrætsteknik, der bringer os tættere på vores naturlige åndedræt via et dybt, afslappet og kontinuerligt åndedræt. Jeg stiftede bekendtskab med teknikken for 9 år siden, og det var netop dybt forvandlende. Jeg synes alle, der ønsker det, skal have mulighed for at styrke deres åndedræt; og dermed deres immunsystem; og opleve fornyet ro, glæde, overskud og meget andet godt i deres liv.

De fleste af mine workshops er nu i Nørup. Med jævne mellemrum har vi også workshops andre steder i landet. Nye og jer, der kender det, er meget velkomne her og der.

Du er meget velkommen til at ringe til mig, Linnea – 22 66 21 64, og høre mere om disse workshop, inden du tilmelder dig.

 

Smedens Ager 23, Nørup -> Mellem Vejle og Billund

Workshoppen består af en introduktion og 1 åndedrætsanalyse plus 1 hel åndedrætssession, hvor du bliver faciliteret. Der er mulighed for at stille spørgsmål ved introduktionen, og også bagefter. Der servere frugt og snack.

Pris 500,- kr. Når du har deltaget 3 gange, er prisen 400,- kr. Du kan også tilmelde dig til 3 workshops på forhånd og få dem til 400,- kr. med det samme 🙂

Du reserverer en plads ved at indbetale på MobilPay 22662164. Skriv venligst dato og sted.

Medbring venligst et tæppe, 2 puder og drikkedunk.

Begrænset antal pladser

 

Tilmelding til en af ovennævnte workshop sker ved at indbetale beløbet på MobilPay 22 66 21 64 (Linnea Beek Hansen) med navn + by + dato, hvis ikke andet er anført ved datoen

Dato 5. januar, 2023Tid 18:15 - 21:15Sted ÅndedalenLokation Smedens Ager 23, Nørup,

Føj til kalender