Transformational Breath®

Åndedrættet er nøglen til fysisk, mentalt og følelsesmæssigt velvære og fremmer forbindelsen til dit højere selv.

Transformational Breath® er en blid og enkel åndedrætsteknik, der arbejder og integrerer på et dybt plan og giver mere energi og glæde. Denne form for breathwork bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på.

En Transformational Breath® session hjælper dig til at nå det fulde potentiale i din vejrtrækning, så du opnår bedre fysisk og følelsesmæssigt velvære. Du guides ind i en bevidst vejrtrækning, der er naturlig, sikker og sund. Behandleren trykker blidt forskellige steder på kroppen og mærker, hvor der er behov for at slippe spændinger gennem åndedrættet.

Efter en åndedrætssession oplever du mere fred og glæde, og når du lærer at trække vejret frit og naturligt, har det en vedvarende effekt på krop og sind.

Åndedrættet bringer dig i kontakt med både det kropslige, det følelsesmæssige/mentale og det åndelige område, og du kan opleve disse ændringer:

  • Fysisk: Øget iltindtag, udrensning og ro. Mere energi og vitalitet. Forløsning af spændinger og smerter.
  • Mentalt: Mental klarhed, øget fokus, færre negative tanker og reduktion af stress.
  • Emotionelt: Healing af tidlige traumer, forløsning af undertrykte følelser og større åbning af hjertet.
  • Spirituelt: Nærvær, en dybere opmærksomhed, øget kontakt med din intuition og en større følelse af kærlighed og medfølelse.

 

Mere end bare at trække vejret

Vores liv afhænger af vejrtrækningen – den konstante udveksling af ilt og kuldioxid og den bevægelse, der skabes i kroppen. Når vi begrænser vores vejrtrækning, begrænses effektiviteten af denne proces, og dette kan vise sig ved fysisk sygdom, generel mangel på energi eller oplevelsen af at være i vores følelsers vold.

Begrænset vejrtrækning kan skyldes følelsesmæssige forstyrrelser. Vi holder vejret for at forhindre, at vi bliver overvældet af vores følelser, og når dette bliver permanent, mister vi evnen til at trække vejret dybt og forbinde os med kroppen.

Transformational Breath® udføres med diafragma-musklen, som netop er skabt til vejrtrækningen. Ved at bruge diafragma, bliver vores indre organer også masseret, og det hjælper til en god cirkulation.

Åndedrætsterapeuten

I Transformational Breath® kalder vi åndedrætsterapeuten for en facilitator. Facilitatoren er uddannet til at lave en åndedrætsanalyse, dvs. at observere vejrtrækningen og se, hvor vejret fysisk holdes tilbage. Herefter vil facilitatoren bruge enkle teknikker, herunder justering af kroppens position, blide tryk og positive bekræftelser for at hjælpe åndedrættet med at åbne sig og flyde mere frit. Dette kan rydde negativitet i det underbevidste sind, og hjælpe os med at føle os lettere, gladere og fredfyldte.

Hør denne Soultalk podcast med vores internationale Senior Trainer Eugenia Altamira, der fortæller om, hvordan en session kan forløse og integrere gamle fastlåste følelser og give plads til mere indre frihed og glæde.

Transformational Breath® blev udviklet af Judith Kravitz i USA for over 40 år siden, og der er nu uddannede facilitatorer i mere end 50 lande over hele verden – også i Danmark og Norge.
Læs mere om Transformational Breath® på www.transformationalbreath.com