Workshop med åndedrætssession, Hillerød

Workshop med åndedrætssession, Hillerød

Åndedrættet er nøglen til fysisk, mental og følelsesmæssigt velvære og forbindelse til dit højere selv.

I løbet af vores workshop lærer du om åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit helbred på flere niveauer: Fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og åndeligt. Deltag aktivt i din helingsproces, lær at ændre restriktive vejrtrækningsmønstre, oplev en fuld Transformational Breath® session, og få værktøjer til at håndtere stress, finde fred, opleve velvære og øge energiniveauet.

Transformational Breath® er en blid og kraftfuld åndedrætsteknik, der arbejder og forløser på et dybt plan, og bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på. Åndedrættet sætter dig i kontakt med din krop, dine følelser, mentale overbevisninger og åndelige kontakt. Disse niveauer åbnes mere gennem et godt åndedræt.

Workshoppen indledes med en gennemgang af Transformational Breath® og hvad vejrtrækningen kan fortælle om din tilstand og måde at være i verden på lige nu. Herefter vil en times åndedrætssession hjælpe dig til at nå en bedre og stærkere kontakt og fornemmelse til din vejrtrækning. Du guides ind i en bevidst vejrtrækning, der er naturlig, sikker og sund, og gennem blide tryk på kroppen mærker facilitatoren, hvor du har behov for at slippe spændinger gennem åndedrættet.

Tilmelding senest 24. nov. via MobilePay 22 66 21 64 (til Linnea) med dit navn og “Hillerød”. Din plads er reserveret, når du har betalt.

Pris: 550 kr. for workshop med introduktion og åndedrætsanalyse – eller 450 kr. hvis du har været med før, og kun deltager i selve åndedrætssessionen fra kl. 13.00.

Medbring: Folde-/meditationsmadras eller yogamåtte, 1-2 puder, 1-2 tæpper, evt. øjenpude og vandflaske og kom i behageligt tøj. 

Da vi trækker vejret intenst sammen, beder vi dig om at have en gyldig coronatest med, så vi kan passe bedst muligt på hinanden.

Dato 27. november, 2021Tid 12:00 - 15:00Sted YogamandalaLokation Holmetorvet 7, Hillerød, Danmark, Pris Kr.550

Føj til kalender

-