Workshop med åndedrætssession, Enderupskov

Workshop med åndedrætssession, Enderupskov

Transformational Breath®Workshop i Enderupskov.
Transformational Breath® – det transformerende åndedræt – er en åndedrætsteknik, der bringer os tættere på vores naturlige åndedræt via et dybt, afslappet og kontinuerligt åndedræt. Jeg stiftede bekendtskab med teknikken for 8 år siden, og det var netop dybt forvandlende.
Jeg synes alle, der ønsker det, skal have mulighed for at styrke deres åndedræt; og dermed deres immunsystem; og opleve fornyet ro, glæde, overskud og meget andet godt i deres liv.
Med jævne mellemrum har vi workshops rundt omkring i landet, hvor både nye og jer, der kender det, er meget velkomne.
Du er meget velkommen til at ringe til mig, Linnea – 22 66 21 64, og høre mere om disse workshop inden du tilmelder dig.
Torsdag den 16. juni kl. 18.30 til ca. 21.15 Enderupskovbyvej 3, 6510 Gram.
Workshoppen består af en introduktion og 1 åndedrætsanalyse plus 1 hel åndedrætssession, hvor du bliver faciliteret. Der er mulighed for at stille spørgsmål ved introduktionen og også bagefter. Der serveres te, frugt og snack.
Pris 500,- kr. For dig, der har været med mindst 3 gange før, koster det 375,- kr.
Workshoppen består af en introduktion og 1 åndedrætsanalyse plus 1 faciliteret, fuld åndedrætssession. Der er mulighed for at stille spørgsmål. Der serveres te, frugt og snack.
Pris 500,- kr. for 3 timer. For dig, der har været med mindst 3 gange før, koster det 375,- kr.
Tilmelding til en af ovennævnte workshop sker ved at indbetale beløbet på MobilPay 22 66 21 64 (Linnea Beek Hansen) med navn + by + dato.
Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer på ovenstående telefonnummer
Dato 16. juni, 2022Tid 18:30 - 21:15Sted Enderupskovbyvej 3Lokation Enderupskovbyvej 3, Gram,

Føj til kalender

-